“Të zhvillojmë shkathtësitë e komunikimit në Gjuhën Angleze”

  “Të zhvillojmë shkathtësitë e komunikimit në Gjuhën Angleze”

  Kurse intensive

  2454
  SHARE

  Instituti i Kosovës për Trajnime–IKT, organizon Kurse intensive “Të zhvillojmë shkathtësitë e komunikimit në Gjuhën Angleze”. Kurset janë unike dhe kanë për qëllim qe në mënyrë intensive të ngrisin njohuritë e gjuhës angleze. Kurset organizohen nga niveli fillestar deri te nivelet e avancuara.

  Programi i Kursit:
  Programi i Kursit intensiv “Të zhvillojmë shkathtësitë e komunikimit në Gjuhën Angleze” përbëhet nga;
  – Te folurit e Gjuhës Angleze
  – Shkrimi i Gjuhës Angleze
  – Leximi i Gjuhës Angleze
  – Gramatika e Gjuhës Angleze
  – Diskutimet Grupore
  – Komunikim efektiv
  – Prezantimet

  Qëllimi i mësimit të gjuhës angleze:
  Disa mësojnë gjuhen angleze për punë, të tjerët për studime kurse disa te tjerë për nevoja tjera personale. Cilado qoftë arsyeja juaj për mësimin e anglishtes, IKT mbetet e angazhuar në zhvillimin intensiv të aftësive tuaja gjuhësore praktike për të ju ndihmuar në të ardhmen.

  Kohëzgjatja dhe orari i kurseve:
  Me qëllim të dhënies së mundësisë secilit të interesuar, trajnimi mbahet pas orarit të zakonshëm të punës, çdo ditë nga e hëna në të premten, 5 ditë punë nga 2 orë (120 min).

  Data e aplikimit dhe pagesës për kurs:
  Me qëllim të ruajtjes së cilësisë së kursit, numri i pjesëmarrësve është i kufizuar.

  Çmimi dhe pagesa e kursit:
  Kursi ofrohet me çmim promovues prej vetëm 50.00 euro në muaj (40 orë), me profesor të dëshmuar në mësimin e gjuhës angleze. Pagesa për kurs bëhet në xhirollogarinë: “Instituti i Kosovës për Trajnime” NLB Bankë nr:1708001012810426

  Vendi i mbajtjes së kursit:
  Selia e Institutit të Kosovës për Trajnime
  Adresa: Sheshi Nënë Terezë, A/22, Hy.2, Nr.5, Prishtinë
  E-mail: trajnime@ikt-ks.org;
  Tel:049/607-999