Këshilla dhe ndihmë juridike

Këshilla dhe ndihmë juridike

Të gjitha Ju që keni nevojë për Këshilla dhe ndihmë juridike, IKT do të ju ofroj të njëjtën përmes avokatëve dhe juristëve të Institutit. Për çdo problem juridik qe mund ta keni mos hezitoni të na kontaktoni në E-mail: info@ikt-ks.org ose Tel:049/607-999