Cheap https://bestreplicawatchsite.com/.Under $50 https://fakerolex.icu/.Perfect gift replica watches.link https://fakerolex-watch.net/.find this www.rolexeconomico.com.Fast Delivery https://buyswiss-watches.com.com/.important link replicacopy.com.visit this website replicawatches-rolex.org.here you can find the best zerokilledwatches.com.Resources https://www.watchesb.com/.useful reference computerswatches.clone www.pornowatches.com.look at here now replica watches.visit the site https://www.ipatekphilippe.com.read the full info here https://www.newsbellross.com.Ladies https://www.showfranckmuller.com/.sell www.sexhublot.com.great post to read fake rolex watches.Highest Quality https://www.freebellross.com/.Under $69 replica breitling.

Trajnime për provimin e jurispodencës

Trajnime për provimin e jurispodencës

Trajnim për përgatitjen e Provimit të Jurisprudencës – 04 Maj 2022

Kohëzgjatja dhe orari i Trajnimit: Trajnimi zgjatë 12 ditë dhe fillon me 04 Maj 2022. Me qëllim të dhënies së mundësisë secilit të interesuar, trajnimi mbahet pas...

Trajnim për përgatitjen e Provimit të Jurisprudencës – 7 mars 2022

Kohëzgjatja dhe orari i Trajnimit: Trajnimi zgjatë 12 ditë dhe fillon me 7 mars 2022. Me qëllim të dhënies së mundësisë secilit të interesuar, trajnimi mbahet pas...

Trajnim për pjesën teorike të Provimit të Jurisprudencës, Provimit për Gjyqtar dhe Provimit për...

KOHËZGJATJA DHE ORARI I TRAJNIMIT: Trajnimi zgjatë 12 ditë dhe mbahet me datë 24 Janar-4 Shkurt. Me qëllim të dhënies së mundësisë secilit të interesuar, trajnimi...

Trajnim për përgatitjen e Provimit të Jurisprudencës – tetor 2021

Kohëzgjatja dhe orari i Trajnimit: Trajnimi zgjatë 12 ditë dhe fillon gjatë muajit tetor 2021 me plotësimin e grupit. Me qëllim të dhënies së mundësisë...

Trajnim për përgatitjen e Provimit të Jurisprudencës – 21 korrik 2021

Kohëzgjatja dhe orari i Trajnimit: Trajnimi zgjatë 12 ditë dhe fillon me plotësimin e grupit përkatësisht me 21 korrik 2021. Me qëllim të dhënies së mundësisë...

Trajnim për përgatitjen e Provimit të Jurisprudencës – 04 maj 2021

Kohëzgjatja dhe orari i Trajnimit: Trajnimi zgjatë 12 ditë dhe fillon me plotësimin e grupit përkatësisht me 04 maj 2021. Me qëllim të dhënies së mundësisë...

Trajnim për përgatitjen e Provimit të Jurisprudencës – 05 prill 2021

Kohëzgjatja dhe orari i Trajnimit: Trajnimi zgjatë 12 ditë dhe fillon me plotësimin e grupit përkatësisht me 05 prill 2021. Me qëllim të dhënies së mundësisë...

Trajnim për përgatitjen e Provimit të Jurisprudencës – 11 Janar 2021

Kohëzgjatja dhe orari i Trajnimit: Trajnimi zgjatë 12 ditë dhe fillon me plotësimin e grupit përkatësisht me 11 Janar 2021. Me qëllim të dhënies së...

Trajnim për përgatitjen e Provimit të Jurisprudencës – 21 Shtator 2020

Kohëzgjatja dhe orari i Trajnimit: Trajnimi zgjatë 12 ditë dhe fillon me plotësimin e grupit përkatësisht me 21 Shtator 2020. Me qëllim të dhënies së mundësisë secilit...

Trajnim për përgatitjen e Provimit të Jurisprudencës – 20 Korrik 2020

Kohëzgjatja dhe orari i Trajnimit: Trajnimi zgjatë 12 ditë dhe fillon me plotësimin e grupit përkatësisht me 20 Korrik 2020. Me qëllim të dhënies së mundësisë secilit...